DE REUS TOTAAL

PR ADVIES

EEN MOOIE VOORSTELLING, NU DE VERKOOP NOG .....

Van impresariaat naar PR adviseur jeugdtheater

Van 2014 tot de zomer van 2022 heb ik De Reus Totaal Impresariaat geleid en me bevlogen en gedreven ingezet om de (jeugd)theatergroepen die ik vertegenwoordigde goed geboekt te krijgen. Vanaf nul heb ik het impresariaat opgezet en ik durf wel te zeggen dat ik in het tijdsbestek van 8 jaar aardig wat PR skills heb ontwikkeld.

(Beginnende) jeugdtheatergroepen kunnen bij mij tegen een redelijk tarief  terecht voor een online of telefonisch PR advies. Ik kijk mee hoe ze zich in de markt (willen) zetten en geef advies hoe zij zich beter kunnen profileren en hun aanbod beter kunnen verkopen. Dat kunnen jeugdtheatergroepen zijn die zichzelf in de markt zetten, maar ook theatergroepen die een plekje hebben bij een impresariaat, maar van wie verwacht wordt dat zij zelf ook het nodige doen om geboekt te worden. 

Opvolging van het advies gebeurt door de theatergroep zelf en niet door De Reus Totaal. Het gaat om advies; door De Reus Totaal worden geen impresariaatswerkzaamheden verricht. 

Het PR advies kan eenmalig zijn, maar terugkoppeling in een vervolg online gesprek of meekijken gedurende een langere periode kan natuurlijk ook. 

Als PR adviseur zal mijn bevlogenheid met jeugdtheater absoluut zichtbaar zijn. Ik kijk met een open PR blik, maar durf ook eerlijk en kritisch te zijn.  

Neem contact op via de contactpagina of stuur een e-mail aan info@dereustotaal.nl voor meer informatie.